Vision

Om os - og vores vision

 

 

 

 

KORT OM OS

Aabenraa lokal TV (ALT) er en forening som bliver drevet af frivillige og folk i praktik.

Antallet af medarbejdere har været svingende gennem årene og har især bestået af medielystne unge hvor mange har brugt stationen som springbræt til uddannelser inden for området.

I stigende omfang finder nu også mange seniorer vej til os for at dyrke deres interesse for medie og formidling.

 

 

 

VORES VISION

-At skabe et attraktivt og inspirerende miljø med stor dynamik og decentral virkelyst som kan tiltrække både frivillige og ansatte i et forpligtende fællesskab.

-At styrke de frivillige i deres udvikling og uddannelse, således at et længerevarende tilknytningsforhold kan opretholdes.

-At sikre et stabilt økonomisk grundlag gennem foundraising, indtægtsgivende aktiviteter og god økonomistyring.

-At blive borgernes foretrukne medie for lokal information og ikke mindst give inspiration til at deltage i det der sker i lokal området.

 

 

 

HVOR OG HVORDAN

ALT kan ses på SE’s, Stofa’s og YouSee’s kabelnet i Sønderjylland. Er du kabel-tv kunde en af disse steder kan du finde os i programpakken.

ALT sender lokal-tv indslag i form af portrætter, begivenheder o.l. fra lokalområdet døgnet rundt.

ALT er en forening for alle der vil støtte op omkring lokal TV i Aabenraa kommune. Enhver kan melde sig ind i foreningen og dermed være med til at sikre dens eksistens. Et medlemskab giver også indflydelse på den årlige generalforsamling hvor alle kan komme til orde.

 

Aabenraa lokal TV - Haderslevvej 1 - 6200 Aabenraa - Tlf.: 61 65 86 04 - email: post@altv.dk