Om ALT

Om ALT

MEDARBEJDERE

Journalisten er den der tilrettelægger de indslag der skal laves ude i marken.

Når journalisten kommer hjem skal optagelserne klippes sammen på computeren og det gøres evt. sammen med en redigeringstekniker.

Vil du prøve et sådant job er du velkommen i vores kreds af frivillige…

Fotografen styrer videokamera og lyd så der kommer en ordentlig udsendelse med hjem. Hjemme på lokal tv stationen styrer fotografen alle kamera’er i TV studiet når der er optagelser der.  Fotografen har også ansvaret for at der altid er kameraer klar når en opgave skal udføres.

Vil du prøve et sådant job er du velkommen i vores kreds af frivillige…

Redigeringsteknikeren er en person der er god til at klippe vore udsendelser sammen og klargøre dem.  Udsendelserne skal også lægges på hjemmeside og internettet (YouTube).

Vil du prøve et sådant job er du velkommen i vores kreds af frivillige…

Redaktionen mødes een gang om ugen og bestemmer hvilke indslag der skal laves de næste mange dage. Alle kan komme med forslag og du kan også komme med forslag. TIP os hvis du har forslag til noget vi kan dække.

Hyggen skal være i top og alle skal befinde sig godt på stationen. Er du en person der gerne vil ud blandt andre mennesker og er god til at hygge så var det måske noget for dig. Derudover er der altid en masse forefaldende arbejde som du måske også kunne have interesse i.

 

Bestyrelsen har det overordnede ansvar for stationens drift og fastsætter profilen for ALTV. Bestyrelsen står også til ansvar over for myndighederne i alle henseender. Bestyrelsen vælges på den årlige generalforsamling.

ALT sendte første gang i juni 2001. Arbejdskraften var dengang, som i dag, især et antal kyndige og engagerede frivillige. Ideen var dengang som i dag at udsende programmer, der beskrev Aabenraa Kommune i form af nyheder, muligheder, tiltag og tilbud inden for kultur, politik, erhverv og fritid. Målgruppen var alle borgere......